Előfizetői tartalom

Kik lesznek a kedvezményes hitel és a CSOK legnagyobb nyertesei?

A nemrég bejelentett demográfiai csomag kapcsán már megvizsgáltuk, hogy ez milyen új lehetőségeket termet a lakásvásárlás során, most pedig hat élethelyzeten keresztül néztük meg, hogy kinek jelentenek valódi segítséget a támogatások és milyen hatással lesz mindez az árak és a kereslet alakulására. Azt azonban fontos megemlíteni, hogy a törvény részletei még kidolgozás alatt állnak, így egyáltalán nem biztos, hogy végül valóban így kerülnek bevezetésre.

Frissítés: A legújabb információink szerint a házasságkötés önmagában nem elegendő ahhoz, hogy a nők automatikusan megkapják a 10 millió forintos kedvezményes hitelt, ahhoz a házasságon túl egy gyereket legalább vállalni kell.A lakáspiacot érintő három intézkedés:Bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását. Minden 40 év alatti nő az első házassága esetén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés