Előfizetői tartalom

Nincs pénzed, de új lakást vennél? Ez lehet a megoldás

Portfolio
Sokan csak az új lakások árlistáját böngészve szembesülnek azzal, hogy egy ilyen lakás megvásárlása elérhetetlen álom számukra. Minden projektben vannak azonban az átlagnál olcsóbb lakások, de csodára még így sem kell számítani, az ilyen típusú lakásoknál gyakran kompromisszumot kell kötni például a tájolást vagy a kilátást illetően. Az alábbiakban a Budapesti Lakáspiaci Riport adatai alapján néztük meg, hogy ha az új fejlesztések lakásainak legolcsóbb 10 százalékában nézelődünk, akkor milyen árakra számíthatunk.

Portfolio Lakás Konferencia 2018 Kíváncsi vagy mi várható a hazai újlakás-piacon? Érdekel,meddig tarthat az áremelkedés? Jelentkezz a május 4-én megrendezésre kerülő Portfolio Lakás Konferencia 2018-ra! Információ és jelentkezés A legolcsóbb új lakások árai sok kerületben alig magasabbak, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés