Előfizetői tartalom

Új lakást vennél? Ekkora csúszásra számíts

Portfolio
A jelenleg építés alatt álló budapesti új lakásfejlesztések mintegy kétharmada csúszik időben az eredeti tervhez képest. Az új lakások kedvezményes áfakulcsának korlátozott időszaka még inkább kifeszíti az amúgy is korlátozott építőipari kapacitásokat. A lakásfejlesztések elől mindezek mellett a kereskedelmiingatlan-fejlesztések és az állami beruházások érdemi kapacitásokat szívnak el. Mindezen tényezők a jelenleg építés alatt álló új lakásprojektek jelentős időbeli csúszását eredményezik. A Budapesten fejlesztés alatt álló új lakásoknak csupán mintegy 37,5 százaléka nem csúszik időben - derül ki az MNB legfrissebb Lakáspiaci Jelentéséből.

Smart City 2018 A városok és községek számára nem csak a lakásárak a legfontosabbak, hanem az is, hogy mennyire tudnak vonzók lenni a jövőben. A Smart City konferencia erről szól. A városaink jövőjéről. Regisztrálj most! Információ és jelentkezés A kezdeti tervekhez képest a projektek megközelítőleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés