Előfizetői tartalom

Egy cég, aminek ingatlanjait évente 128 millióan látogatják

Portfolio
2018-ban az IMMOFINANZ erőteljes növekedést tapasztalt kiskereskedelmi ingatlanjai látogatószámában. Az év során több mint 142 millió vásárló kereste fel az összesen 800 ezer négyzetméter bérbeadható alapterületű STOP SHOP kiskereskedelmi parkokat és VIVO! bevásárlóközpontokat. Ez az érték mintegy 20 millióval, azaz 16,7 százalékkal magasabb az előző évinél.

Az akvizíciók, eladások és új ingatlanok hatásával korrigálva a látogatók száma 4,8 százalékkal, 128 millió főre nőtt. Az IMMOFINANZ kiskereskedelmi parkjaiban és bevásárlóközpontjaiban működő kiskereskedelmi cégek közel 5 százalékos bruttó árbevétel-növekedést értek el éves szinten.2018 december végén a kiskereskedelmi portfólió 93 ingatlant foglalt magában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés