Egy cég, aminek ingatlanjait évente 128 millióan látogatják

2019. március 12. 14:19    
nyomtatás
 
2018-ban az IMMOFINANZ erőteljes növekedést tapasztalt kiskereskedelmi ingatlanjai látogatószámában. Az év során több mint 142 millió vásárló kereste fel az összesen 800 ezer négyzetméter bérbeadható alapterületű STOP SHOP kiskereskedelmi parkokat és VIVO! bevásárlóközpontokat. Ez az érték mintegy 20 millióval, azaz 16,7 százalékkal magasabb az előző évinél.


Az akvizíciók, eladások és új ingatlanok hatásával korrigálva a látogatók száma 4,8 százalékkal, 128 millió főre nőtt. Az IMMOFINANZ kiskereskedelmi parkjaiban és bevásárlóközpontjaiban működő kiskereskedelmi cégek közel 5 százalékos bruttó árbevétel-növekedést értek el éves szinten.

Egy cég, aminek ingatlanjait évente 128 millióan látogatják

2018 december végén a kiskereskedelmi portfólió 93 ingatlant foglalt magában, amelyek Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, Lengyelországban, Szerbiában, Szlovéniában és Horvátországban találhatók. A portfólió értéke elérte az 1,47 milliárd eurót, amiből 10 VIVO! és 80 STOP SHOP bevásárlóközpontként működik. A teljes bérbeadottsági mutató 98,2 százalék.

Egy cég, aminek ingatlanjait évente 128 millióan látogatják

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Az irodák és a plázák a legvonzóbb befektetések (x)

A kiskereskedelmi forgalom 2014-től tartó folyamatos növekedése kihat az ingatlanpiacra... 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium