Előfizetői tartalom

Jelentősen bővíti csapatát a Diófa

Portfolio
A Diófa Alapkezelő portfóliója 30 000 négyzetméterrel bővült az elmúlt hónapokban, és az Alapkezelő nemrégiben bejelentette a Shopmark bevásárlóközpont felújítását is. A bővülő portfólió vagyonkezelési csapatához három új munkatárs csatlakozott. Kolozsi Eszter és Háy Zsolt a vagyonkezelés terén erősítik a csapatot, míg Vincze Ágnes jogi és kereskedelmi asszisztensként támogatja a tizenkét főre bővült üzletágat.

Háy Zsolt 2001 óta dolgozik a hazai és nemzetközi ingatlanpiacon. Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen, és a Szent István Egyetem YBL Miklós műszaki karán végezte. Szakmai tapasztalatait olyan nemzetközi cégeknél szerezte ingatlanfejlesztési és vagyongazdálkodási területeken, mint az OMV, a Shell és az Immofinanz. A Diófa Alapkezelőhöz való csatlakozása előtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés