Jelentősen bővíti csapatát a Diófa

2018. február 9. 10:00    
nyomtatás
 
A Diófa Alapkezelő portfóliója 30 000 négyzetméterrel bővült az elmúlt hónapokban, és az Alapkezelő nemrégiben bejelentette a Shopmark bevásárlóközpont felújítását is. A bővülő portfólió vagyonkezelési csapatához három új munkatárs csatlakozott. Kolozsi Eszter és Háy Zsolt a vagyonkezelés terén erősítik a csapatot, míg Vincze Ágnes jogi és kereskedelmi asszisztensként támogatja a tizenkét főre bővült üzletágat.


Háy Zsolt 2001 óta dolgozik a hazai és nemzetközi ingatlanpiacon. Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen, és a Szent István Egyetem YBL Miklós műszaki karán végezte. Szakmai tapasztalatait olyan nemzetközi cégeknél szerezte ingatlanfejlesztési és vagyongazdálkodási területeken, mint az OMV, a Shell és az Immofinanz. A Diófa Alapkezelőhöz való csatlakozása előtt az Immofinanz határon túli és magyarországi kiskereskedelmi portfoliójának asset managereként dolgozott.

Kolozsi Eszter széleskörű tapasztalattal rendelkezik, nemzetközi tanácsadó cégeknél eltöltött évei alatt jelentős tudásra tett szert. Az elmúlt két évben a Cushman and Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó színeiben egy országos kiskereskedelmi portfolió üzemeltetésének összefogása volt a feladata, ahol a műszaki, controlling, bérlői kapcsolattartás, bérbeadás támogatás és marketing területek koordinálása tartozott hozzá. Ezt megelőzően a DTZ budapesti irodájában, és a Regus Magyarországnál dolgozott. Közgazdasági tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytatta.

Jelentősen bővíti csapatát a Diófa

Vincze Ágnes adminisztratív oldalról erősíti az üzletágat, a vagyonkezelési és bérbeadási csapatot támogatja február elejétől. Ágnes az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam -és jogtudományi karán Igazságügyi igazgatás szervezőként végzett. Három évig ügyvédi irodában, majd tizenegy évig a Klépierrenél dolgozott jogi asszisztensként, ahol elsődleges feladata az adminisztratív támogatás és nyomon követés, illetve folyamat-rendszerek kiépítése voltak.

2018.01.22 11:20 Hónapokra bezárnak egy pesti plázát - Itt van az első látványterv!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


  • Az inspirálók

    Történetek motiváltságról, küldetéstudatról, pozitív életszemléletről.
  • DAX spread: 0,9 pont

    Velünk az emelkedő és csökkenő hullámokat is meglovagolhatod.hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium