Előfizetői tartalom

Ötcsillagos szállodát épít a belvárosban a BDPST Group

Portfolio
Megkapta az építési engedélyt a Vörösmarty tér szomszédságában található, a Mahart-, valamint a Futura-házat is átölelő épülettömb komplex felújítására a BDPST Group. Néhány héttel ezelőtt a társaság meghatározó tulajdonosa, Tiborcz István a Portfolio-nak már elmondta, hogy az épületegyüttes a felújítást követően design hotelként, illetve lakóépületként funkcionál majd, de üzlethelyiségeknek is helyet fog adni.

Megkapta az építési engedélyt 2019. április 8-án a BDPST Group belvárosi beruházása. A Vörösmarty tér szomszédságában elhelyezkedő épületegyüttes a felújítást követően design hotelként, valamint lakóépületként funkcionál majd, de éttermeknek és üzlethelyiségeknek is helyet fog adni.Kapcsolódó cikkünk2019.04.03Külföldön terjeszkedne a BDPST GroupA fejlesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés