Előfizetői tartalom

Így építenék fel a gyerekek a várost

Portfolio
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Safecity 1.0 konferencia kiemelt témái között volt a városi tervezés, mint a bűnmegelőzés egy lehetséges csatornája, illetve az is, hogy a gyerekek hogyan érezhetnék jobban magukat a lakóhelyük környékén. Az előadások között olyan esettanulmányok is előkerültek, amelyekben a gyerekeknek maguknak kellett megtervezni olyan kisebb projekteket, aminek a megvalósulásával jobban éreznék magukat az iskolájukban.

A konferencián a bűnmegelőzés mellett az is kiemelt téma volt, hogy miként látják a várost, vagy éppen az iskolát a gyermekek, ahol élnek, ahová járnak. Mit szeretnek benne, szerintük mit kellene fejleszteni. Beleznay Éva, senior consultant, Advanced Building and Urban Design, két esettanulmányon keresztül mutatta be a gyermekek nézőpontját. Előadása elején elmondta, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés