Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a torony, ahonnan az egész világot láthatod

Portfolio
Befejezéshez közeledik Dubai legújabb elképesztő látványosságának építése: a "The View at the Palm" nevű torony azért lesz érdekes, mert 52-dik emeletéről a közeli "A világ" nevű mesterséges szigetekből épült luxus lakópark is látható lesz. Nevéhez méltóan természetesen a The Palm nevű másik, vízre épített lakópark is megcsodálható - olvastuk a CNN Travel-en.

A beruházó Nakheel már rengeteg nyomot hagyott a városon: számtalan toronyházat, plázát és hotelt épített. Most egy 230 méter magas tornyot húznak fel a munkások, az épület 50-dik emeletén egy 775 négyzetméteres szuper luxus medence várja a megfáradt vendégeket. Különlegessége, hogy a teljes szintet elfoglalja, sőt, a víz úgymond oldalt le is folyik (egy speciális műszaki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés