Innovatív ötlettel állt elő a hazai startup verseny győztese

2019. június 7. 14:08    
nyomtatás
 
Szerdán este tartották a HubHub Budapest közösségi iroda első pitch versenyét, melynek során a startupok 5 perces pitchekben három témában - proptech, okos város, green living - mérték össze a tudásukat. A győztes szállodai papírmunkát és ajánlatokat okos platformra megálmodó Screbo lett.


A verseny során a kiválasztott startupok közel 4 órás speedmentoringon vettek részt. Ennek során 5 mentor egymást váltotta 35-40 percen keresztül, a csapatok a versenyre való felkészülésükhöz mentoroktól kaptak útmutatást.

A zsűri előtt végül 4 startup bizonyított a döntőben: a vermikomposztálás és különleges otthoni függőleges kertek kombinációját kialakító VermiGo, a kriptovalután alapuló közösségi finanszírozású, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Block Fund, az új és hatékony energiatárolás megteremtésére megoldást kínáló HeatVentors, valamint a szállodai papírmunkát és ajánlatokat okos platformra álmodó Screbo.

Innovatív ötlettel állt elő a hazai startup verseny győztese

Részletekért kattints ide!

Az est győztese a Screbo volt, amely innovatív megoldásokat kínál olyan szállodatulajdonosok számára, akik számára problémát jelent az extra szolgáltatások értékesítése és a hagyományos papír-alapú szállodafoglalási adatok kezelése. A magyar tulajdonú startup olyan digitális szobatájékoztató és -vezérlő rendszert kínál, amely személyre szabott ajánlatot készít a vendégek számára nem, kor és állampolgárság alapján, és közvetlen elérést biztosít a recepció felé chatbot használatával.

park22 üzleti park

park22 üzleti park

1223 Budapest, Növény utca 7.
Kiadó terület: 60800m2
Átadás:
2018
Bérleti díj: 5 - 5.5 EUR
Ajánlatot kérek

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium