Előfizetői tartalom

Még több sportcsarnok? - Erre számíthatnak a budapestiek jövőre

Portfolio
Az elmúlt évben számos csarnok és más sportközpont építését jelentették be csak a fővárosban is, általában valamilyen esemény megrendezése miatt kellett ezeket az új épületeket fejleszteni. Mivel a 2019-es évre Budapest elnyerte Európa Sportfővárosa címét, felmerülhet a kérdés, hogy vajon újabb komplexumok építése is tervben van, vagy máshogyan készül fel a főváros a jövő évre.

Még idén februárban jelentették be, hogy Budapest elnyerte az Európa Sportfővárosa címet 2019-re, a készülés más most elkezdődött, új sportesemények bejelentése mellett érdekes kérdést vet fel az is, hogy milyen sportlétesítmények, pályák építését tervezi az önkormányzat, ahol ezek az események megrendezésre kerülhetnek. Az elnyert címről és arról, hogy miként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés