Előfizetői tartalom

Megtaláltuk Budapest legkülönlegesebb tetőteraszait

Portfolio
A városban járva ritkán van lehetőségünk arra, hogy az egyes épületeket felülről is láthassunk. Ha azonban sikerül ezt megtenni, sok helyen apró teraszokat fedezhetünk fel, amelyek a nyugalom szigeteként nyújtanak menedéket a zsúfolt nagyváros elől menekülőknek. Az alábbiakban ezek közül szemezgettünk a Google műholdas nézetének segítségével.

A Portfolio által szervezett Lakás Konferencia 2017 egyik kiemelt témájaként a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségekkel és kihívásokkal foglalkozunk, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A Portfolio LAKÁS 2017 kiállítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés