Előfizetői tartalom

Tarlós elmondta: mégis elbontják a Nyugati téri felüljárót

Portfolio
A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa úgy döntött, hogy el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A bontásról szóló hírt Tarlós István főpolgármester jelentette be szerdán a Kossuth Rádióban. Bár a bontásról szóló döntést még a Fővárosi Közgyűlésnek és a kormánynak is jóvá kell hagynia, a főpolgármester elmondta, hogy a közfejlesztési tanácsi döntéseket eddig minden esetben jóváhagyta mindkét testület - írja a PestBuda.

A Nyugati téri felüljáró bontásának terve régóta napirenden van, a Főváros Közfejlesztések Tanácsa 2019. május 14-i ülésén úgy döntött, hogy el kell bontani a felüljárót. Erről Tarlós István főpolgármester beszélt a Kossuth Rádiónak adott szerda reggeli interjújában: "Városképi szempontból rendkívül csúnya" - magyarázta a főpolgármester, hogy miért van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés