Előfizetői tartalom

Újabb felújítások jönnek az M1-esen

Portfolio
Az M1-es autópályán idén a tervek szerint 43 kilométernyi szakaszon indulhatnak el felújítási munkák. Az idei évre tervezett beavatkozások első ütemeként az 54-es és a 61-es kilométerszelvények között, Tatabánya térségében zajlanak majd munkálatok. Az ideiglenes forgalmi rend kialakítását 2019. március 18-21. között építik ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a beruházás ezen üteme várhatóan 2019. június végéig tart majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában 2018-ban összesen 14,5 kilométeren újult meg az M1-es autópálya. Ezek a munkálatok idén is folytatódnak, kormányzati támogatással, több mint bruttó 2 milliárd forintból újul meg az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldala az 54-es és 61-es kilométerszelvények, vagyis a Harkályos pihenő és a Tatabánya-Újváros csomópont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés