FONTOS Ez lett idén a világ tíz legokosabb városa
 
Előfizetői tartalom

Várt alatt az euró-zóna beszerzőimenedzser-indexe

Portfolio
Az euró-övezeti szolgáltatások Reuters által számított beszerzőimenedzser-indexe a várt 55.6 ponttal szemben 55.3 pontot mutatott júniusban a májusi 55.8 pontot követően. A júniusi érték azt jelzi, hogy már egy teljes éve emelkedik a szolgáltatói szektor teljesítménye a 12 tagú euró-zónában. Júniusban a szektor teljesítménybővülése kissé megtorpant: a kereslet lanyhult; míg a bekerülési árak emelkedtek, addig a kibocsátási árak kényszerűen visszafogásra kerültek.

Az euró-övezeti feldolgozóipar múlt héten, csütörtökön kiadott, Reuters kezelte beszerzőimenedzser-mutatója 54,4 pont volt júniusról, tizedik hónapja jelezve a teljesítmény - ezúttal kissé lassult - növekedését.A német szolgáltatások Reuters kezelte beszerzőimenedzser-mutatója a májusi 53.6 pontot követően júniusban 52.3 pontra csökkent, ami azt jelzi, hogy a német szolgáltató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés