FONTOS Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának
 
Előfizetői tartalom

Azoknak, akik nem akarnak lemaradni semmi fontosról

Portfolio
A nyári nyaralások csúcsszezonjában bizonyára sok kedves olvasónkkal előfordult már, hogy pl. egy teljes hetes szabadságot követően visszatérve a munkahelyére a feltorlódott elintéznivalók miatt egyszerűen nem jutott ideje arra, hogy átolvassa a szabadsága alatti legfontosabb eseményekről szóló híreket, hogy egy kicsit "képbe kerüljön". A portfolio.hu azzal szerente segíteni olvasóinak, hogy az elmúlt egy hét öt munkanapján (július 19- 23) történt legfontosabb makrogazdasági-gazdaságpolitikai vonatkozású hírek címeit hivatkozással együtt egy csokorba gyűjtötte, feltételezve, hogy ezzel jelentősen lerövidülhet a "képbe kerülés" ideje. A nyári hónapokban hagyományteremtő szándékal elindított cikkgyűjteményhez jó olvasást kívánunk!

Hétfő: Kormányzati átalakítások: Gyurcsánynak mennie kell? 100 m EUR új autóalkatrész-gyártó beruházás Reuters-poll július: már csak 125 bp-os kamatvágás várható idén, a megoldás a pénzügyminiszter kezében van MNB: Nem változott az alapkamat, óvatos politika szükséges Elemzők a jegybank döntéséről Emelték GDP-prognózisukat a német "bölcsek" ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés