Előfizetői tartalom

Miért a sertéshús áfája csökken?

Portfolio

Napok óta foglalkoztatja a közvéleményt, hogy miért pont a sertés tőkehús 27%-os áfakulcsa csökken 5%-ra. Giró-Szász András kormányszóvivő erre úgy válaszolt: ez az a húsfajta, amire a legtöbbet költik a családok a pénzüket, mintegy 30%-kal többet költenek erre, mint baromfira. Arra is felhívta a figyelmet, hogy 2014-ben ugyanannyi mennyiséget fogyasztottak a sertéshúsból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés