Előfizetői tartalom

Robbanásszerű fejlődés vár a hazai építőiparra, de hogyan?

Ditróy Gergely
A hazai építőipar anyagfelhasználásának digitalizációja elindult, ugyan még gyerekcipőben jár, de a legnagyobb kivitelezők már megkezdték pilot projektjeiket és a beszállítók is elkezdték a standardhoz nélkülözhetetlen intelligens szállítóleveleket kiállítani. A digitális változások legizgalmasabb kérdéseiről, a szereplők nyitottságáról és kételyeiről is beszélgettünk, Dálnoki Ádámmal, a BauApp vezetőjével. Ez az interjú is az idén már online megjelenő „TOP 50 ingatlanos” különkiadásunk, vagyis a hazai ingatlanpiac legbefolyásosabb szereplőit összegző kiadványunk része.

Íme néhány gondolat, amit Dálnoki Ádámmal a podcastban részletesebben is átbeszélünk: Szinte nulláról kezdett el lassan digitalizálódni az építőipar. Hol tartunk most? Az építőipar, valamint a kivitelezés nem digitalizált, annak ellenére, hogy a mérnökök, közgazdászok ebben az iparágban is fejlett digitális technológiákkal dolgoznak, de amikor elindul a kivitelezés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái