Előfizetői tartalom

Vér áztatja a kriptopiacot – Ennyi volt a bitcoin menetelése?

Portfolio
Múlt héten a kínai bejelentést követően óriási zuhanást láttuk a kriptovaluták piacán, egy nap alatt esett a legnépszerűbb eszközök árfolyama 20-40 százalékot, viszont a napokban újra megérkeztek a vevők a piacra, de a korábbi csúcsoktól továbbra is távol vagyunk. De mégis hogyan kell értelmezni Kína újabb lépését a kriptovalutákkal szemben, és mit kell tudni azokról a környezetvédelmi kockázatokról, amikre Elon Musk is felhívta a figyelmet a bitcoin kapcsán? Ennyi lett volna a kriptovaluták 2021-es bikapiaca, vagy még folytatódhat a rali? Mit csináljon, aki rosszkor szállt be? Ezekről beszélgetett Kövesy Károly, a Portfolio részvény rovatának elemzője és Mogyorósi Attila, a Coincash.eu társalapítója és ügyvezető igazgatója a legutóbbi podcast adásunkban.

Az elmúlt időszakban alaposan elromlott a hangulat a kriptovaluták piacán, múlt héten óriási zuhanást láttunk, részben Elon Musknak, részben pedig a kínai szigorításnak betudhatóan. Elon Musk tweetjei elsősorban a bitcoin környezetvédelmi kérdésit boncolgatták, míg Kína kibővítette azoknak a szolgáltatásoknak a körét, amelyet tiltanak az országban. De tényleg akkor horderejűek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés