Előfizetői tartalom

Beintett a Nyugat, lőttek Putyin ördögi tervének - mégis mi jön most?

Portfolio
Megjelent a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének keddi adása. A műsor első részében Weinhardt Attila, a Portfolio makrogazdasági elemzője beszél arról, hogy mit akar valójában elérni Vlagyimir Putyin azzal, hogy rubelben kéri a gáz árát a nyugati országoktól - és mi jöhet most, hogy a Nyugat ezt elutasította. Az adás második részében a brutálisan dráguló mezőgazdasági termékek tőzsdei oldaláról kérdeztük Faluvégi Balázst, lapunk részvény rovatának szenior elemzőjét, ezt követően pedig a Portfolio Checklist háborús bűnökről szóló sorozatának első része hallható. A sorozatban Varga Réka nemzetközi jogásszal jártuk körbe a háborús bűncselekmények számos aspektusát, az első részben arról lesz szó, hogy mi számít háborús bűncselekménynek, és milyen esetekben indíthat egy ország háborút egy másik ország ellen. A négyrészes sorozat bővített verziója egyben is meghallgatható lesz szombattól a Portfolio Checklist podcast csatornáján.

A Portfolio Checklist mai adása meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten és itt, a cikkbe ágyazva is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images Mi az a Portfolio Checklist? A Portfolio Checklist lapunk új, munkanapokon jelentkező podcastje, melyben az aktuális nap meghatározó pénzügyi, gazdasági híreit dolgozzuk fel lapunk elemzői és más szakértők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés