Előfizetői tartalom

Ennyi lehet július 1-től a liszt, csirke, étolaj ára, ha kivezetik az árstopot

Portfolio
Megjelent a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében arról kérdeztük Hornyák Józsefet, a Portfolio Makro rovatának elemzőjét, hogy milyen hatással lesz az árstop július 1-ig való fenntartása a benzinkutakra, az élelmiszerboltokra és a termelőkre, de az adásban arról is szó volt, hogy mennyibe kerülnének majd az árstopos élelmiszerek, ha július 1-én kivezetnék az intézkedést. A podcast második részében Pletser Tamással, az Erste Befektetési Zrt. olaj- és gázipari elemzőjével beszéltünk arról, hogy hogyan lehetne csökkenteni Magyarország energiafüggőségét Oroszországtól, annak apropóján, hogy Oroszország két EU-s tagállam, Lengyelország és Bulgária esetében kedden leállította a gázszállításokat.

A mai adás már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés