Előfizetői tartalom

Fogadjuk el: nem tud mindenki az V. kerületben, felújított lakásban élni

Portfolio
Az elmúlt hét bő esztendő felfokozott kereslete és támogatási rendszere után a lakáspiac megállni látszik, noha egyelőre még a drágább ingatlanokra is van kereslet. A hitelezés csökkenésének, valamint az energiaárak emelkedésének a hatása a lakosság körében az elkövetkező hónapokban bontakozhat ki igazán, de ingatlanfejlesztési területen már most érzékelhető a lassulás – egyebek mellett erről beszélt Ditróy Gergely, a Portfolio Ingatlan divíziójának vezető elemzője a Portfolio heti podcastjében. Az adásban arról is szó volt, várható-e egy 2008-hoz hasonló helyzet a lakáspiacon, illetve milyen kilátások várhatók az újépítésű ingatlanok piacán.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Unsplash

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés