Előfizetői tartalom

Átlagbérből élők, figyelem! Új befektetés hódít Magyarországon is

Sokan gondolják azt, hogy startupokba fektetni csak a milliomosok kiváltsága, ez azonban tévedés. Pár tízezer forinttal is be lehet szállni egy-egy jó ötlet finanszírozásába, és bár a kockázat nagy, a lehetséges hozam is figyelemreméltó. Ráadásul ma már a legtöbben az úgynevezett szindikált befektetéseket keresik, amelyben közösen vállalják a kockázatot más befektetőkkel, ráadásul ez arra is lehetőséget teremt, hogy az ember diverzifikáljon és több különböző startupba fektessen, amelyek közül ha egy is sikeres lesz, akkor máris pluszban lehet kiszállni az ügyletből. Minderről Pistyur Verával, az Oktogon Ventures partnerével, a Bridge Budapest ügyvezetőjével, Csillag Péterrel, a Hungarian Business Angels Network (HUNBAN) alapítójával, és Kövesdi Gáborral, a Brancs alapítójával beszélgettünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés