Előfizetői tartalom

Nyáron kétszer is megtölti a Rammstein a Puskást: a szuperkoncertek titkai

Portfolio
Izgalmasan alakul a 2023-as koncertszezon Magyarországon: a következő hónapokban fellép nálunk Ozzy Osbourne, Michael Bublé, a Mötley Crüe és a Def Leppard, a Maneskin és Robbie Williams is, a német Rammstein pedig várhatóan kétszer is megtölti a Puskás Arénát. A magyar koncertpiacról és a szervezés kihívásairól kérdeztük a Portfolio Heti podcastjében Márkus Évát, a magyar Live Nation marketing és kommunikációs vezetőjét.

A teljes beszélgetés meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Podcastünkben többek között annak jártunk utána, hogy Hogy néz ki az európai és a magyar nagykoncert-piac 2023-ban?  Milyenek Magyarország pozíciói ebben az éles versenyben?  Milyen világsztárok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés