Előfizetői tartalom

Forint? Részvény? Kötvény? Mégis hova tegyem most a pénzem?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy folyik a Magyar Nemzeti Bank kamatcsökkentési ciklusa, ami nemcsak a forintpiacra, de a hazai kötvényekre és részvényekre is hatást gyakorol. De milyen irányú mozgások várhatók, vagy másképpen: mibe érdemes most pénzt fektetni? Ezt a kérdést jártuk körbe Kiss Péterrel, az Amundi Alapkezelő befektetési igazgatójával, aki nemrég egy elemzést is közölt a témában a Portfolio-n. Az adás második részében Palkó István, a Portfolio vezető pénzügyi elemzője volt a vendégünk, akivel pedig a családtámogatási rendszer változásainak a héten megjelent részletszabályairól beszéltünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés