Elbúcsúzhatnak a TOITOI vécéktől a fesztiválozók
Short

Elbúcsúzhatnak a TOITOI vécéktől a fesztiválozók

Portfolio
27 év után átnevezik Magyarország első mobil illemhely-szolgáltatóját: a cég (és a WC-fülkék) is elhagyják a TOITOI márkanevet, és

yoo!

néven folytatják.

A TOITOI (azaz a yoo!) aktív szereplője, kiszolgálója mind az építőipar, mind a rendezvények piacának: a tavalyi évben átlépték az 1 milliárd forintos árbevételt, és már külföldi piacokon - például Ausztriában - is jelen vannak.

"A kezdeti 25 db mobil WC fülkéből - a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően - mára majd' 10 ezer darab mobil WC fülke parkkal rendelkezünk, szolgáltatásainkat megtalálhatóak családi ház építkezésektől a legnagyobb fesztiválokig" - idézi a keddi közlemény Solti Andrást, a cég vezetőjét.

Elbúcsúzhatnak a TOITOI vécéktől a fesztiválozók
A cég ma már az alaptípusok mellett számos extrákkal feleszerelt termékekkel is rendelkezik: komplex, teljes körű szolgáltatást nyújtanak a szaniter berendezések terén, akár zuhany, iroda konténerekkel, melyeket VIP kivitelben is biztosítanak. Munkájuk során környezetbarát, újrahasznosítható, és újrahasznosított anyagokat illetve biológiailag lebomló szereket használnak fel.
Mystery_Hotel_Budapest - 8
IMG_20190910_155319
A River Estates irodaháza többek között a DIGI kábeles mûsorszolgáltató székhelye a XIII. kerület, Váci út 35-ben.
Népszerű