Előfizetői tartalom

Videó: nagy port kavart a népszerű miniszterelnök bulija, reagált a kiszivárgó felvételekre

Portfolio
Sanna Marin finn miniszterelnök csütörtökön válaszolt a média kérdéseire, miután a közösségi médiában elterjedtek azok a videók, amelyeken finn hírességekkel bulizik. A kiszivárgó felvételek megosztó fogadtatásban részesültek: míg sokak szerint nincsen semmi különös az esetben, addig egyesek úgy vélik, a videókon látott stílus nem kormányfőhöz illő. Marin a Szociáldemokrata Párt nyári frakcióülése előtt arról beszélt, hogy teljesen legális dolgokat tett, és meg akarja mutatni, hogy hétköznapi emberek vannak olyan pozíciókban is, mint az övé - írta az finn Yle News.

A közösségi médiában elterjedtek azok a videók, amelyeken Sanna Marin szociáldemokrata miniszterelnök különböző finn hírességekkel és közéleti személyiségekkel bulizik. A számos klipből összeollózott videókon Marin és ismerősei együtt táncolnak és énekelnek. Finland’s Prime Minister is in the headlines after a video of her partying was leaked today.She has previously...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés