Előfizetői tartalom

Ciki: kamerát loptak az orosz katonák Ukrajnából, de arra, ami ezután történt, senki nem számított

Portfolio
Az ukrajnai háború során számos alkalommal előkerült, hogy az ott állomásozó - jelentős mértékben oroszországi kisebbségek köréből toborzott - megszálló csapatok milyen pusztítást visznek végbe. Ennek egy érdekes aspektusa került most elő, mivel egy Ukrajnából ellopott térfigyelő kamerán keresztül egy burját család életébe nyerhetünk folyamatos betekintést.

Az Ukrajnában állomásozó burját csapatok egy része úgy tűnik, hogy az azóta visszafoglalt Liman városából közterületi kamerákat szerelt le, majd pedig idővel haza is juttatták ezeket szülőföldjükre. Arra, azonban nem gondoltak, hogy még ha olyan távol is szerelik fel ezeket otthonukban, a kamerák eredeti tulajdonosa hozzá tud majd férni a folyamatosan a felvételekhez. Russian...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés