Előfizetői tartalom

Újabb csapást mérnek a magyar dohányosokra, ennek biztosan nem fognak örülni

Portfolio
Az Európai Bizottság rendelete szerint 2023. október 23-tól nem lehet ízesített hevített dohányterméket forgalomba hozni az Európai Unió területén, és tilos lesz minden olyan megoldás, amely a dohánytermék alkotóelemeiben például a szűrőben, a papírban, a csomagolásban, vagy a kapszulában ízesítést tartalmaz. Jelenleg tízből kilenc tüdőrákos megbetegedést a dohányzás okoz, ezért cél, hogy a cigarettázás a lehető legkevésbé legyen vonzó az emberek számára.

2022. november 3-án hirdették ki az Európai Bizottság 2022/2100-as felhatalmazáson alapuló irányelvét „a 2014/40/EU európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a hevített dohánytermékekre vonatkozó egyes mentességek visszavonása tekintetében történő módosításáról” – jelentette a Tobacco Intelligence alapján a Tobacco Magazin. Az Európai Bizottság korábbi ígéretének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés