Uniós források

Ma zárul a milliárdos sümegi szennyvízprogram

Portfolio
Az utolsó település, Hetyefő, gondjainak megoldása után, több hónapnyi tesztüzemet követően ma adják át hivatalosan a Sümeg és Térsége Szennyvízkezelési Program csatornahálózatát, amely közel 10 ezer ember éleminőségét javítja. A mintegy 1,7 milliárd összköltségű fejlesztés több mint 1,4 milliárd forintos Európai Uniós támogatás segítségével valósulhatott meg a Környezetvédelmi és Energia Operatív Program (KEOP) keretein belül az Új Széchenyi terv részeként.
A Sümeg és térsége szennyvízkezelési programban az elmúlt 1,5 évben kiépült a csatornahálózat Dabronc, Gógánfa, Hetyefő, Ukk, Zalaerdőd, Zalagyömörő településeken, megépültek a szükséges átemelő telepek és kiszolgáló létesítmények. A projekt tehát 7 település összefogására épült.

A közel 10 ezer embert kiszolgáló szennyvízhálózat próbaüzeme hónapok óta zajlott, amelynek során a szakemberek vizsgálták az elkészült csatornarendszer működését és tesztelték a kibővített és megújult sümegi szennyvízkezelő telepet, amely ezáltal alkalmassá vált a beérkező többletszennyvíz feldolgozására. A fejlesztési munkálatokra is a program keretén belül került sor.
Koronavírus
Volkswagen
Koronavírus
OTP
Koronavírus Észak-Olaszország
szentendrei hév megálló
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
2020. március 18.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Online előadás
Online előadás a tőzsdei befektetésekről, kezdőknek.
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes