Előfizetői tartalom

Ma zárul a milliárdos sümegi szennyvízprogram

Portfolio
Az utolsó település, Hetyefő, gondjainak megoldása után, több hónapnyi tesztüzemet követően ma adják át hivatalosan a Sümeg és Térsége Szennyvízkezelési Program csatornahálózatát, amely közel 10 ezer ember éleminőségét javítja. A mintegy 1,7 milliárd összköltségű fejlesztés több mint 1,4 milliárd forintos Európai Uniós támogatás segítségével valósulhatott meg a Környezetvédelmi és Energia Operatív Program (KEOP) keretein belül az Új Széchenyi terv részeként.

A Sümeg és térsége szennyvízkezelési programban az elmúlt 1,5 évben kiépült a csatornahálózat Dabronc, Gógánfa, Hetyefő, Ukk, Zalaerdőd, Zalagyömörő településeken, megépültek a szükséges átemelő telepek és kiszolgáló létesítmények. A projekt tehát 7 település összefogására épült. A közel 10 ezer embert kiszolgáló szennyvízhálózat próbaüzeme hónapok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés