Előfizetői tartalom

Itt a nagy hír! Dőlhetnek az uniós milliárdok

Portfolio
Az öt, talán legtöbbek által várt magyar Operatív Program (OP) támogatását hagyta jóvá ma az Európai Bizottság, amelyek keretösszege 18,7 milliárd eurót tesz ki, így a hatalmas forráskeret immár hivatalosan is Magyarország rendelkezésére áll. A brüsszeli zöld jelzés ismeretében végre már a közös uniós kassza kockázatára kezdheti el meghirdetni a kormány a különböző (gazdaságfejlesztési) pályázatokat.

Uniós Források 2015 A 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklusról, a fejlesztéspolitikai irányokról és a pályázati kiírásokról részletesen szól az új ciklus kezdetére időzített Portfolio Uniós források 2015 című konferenciánk. A március 12-i esemény részletei: Információ és jelentkezés A napokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés