Előfizetői tartalom

Itt a lista: rajtuk múlik, hogy veszít-e milliárdokat Magyarország

Portfolio
Egy nappal a korábban beígért dátum előtt, már tegnap este megjelent a kormány hivatalos pályázati oldalán az a lista, amelyen a 2007-2013-as uniós fejlesztési ciklus sikeres zárása szempontjából késedelmesnek minősített állami projektek találhatók. A nehezen kereshető listán 874 projektet látunk abc-sorrendben, amely azt a célt is szolgálja, hogy a nyilvánosság erején keresztül is felhívja a figyelmet a problémára és a nagy kihívásra: minden eurócentet le akar hívni a kormány a 2007-2013-as uniós keretből. A listán szereplő késedelmes projektek azonban veszélyeztetik ezt a célt. Az összeállítást havonta tervezi frissíteni a tárca, ezzel is nyomást gyakorolva az érintettekre.

Uniós Források 2015 A 2007-2013-as uniós ciklus fejlesztési tapasztalatairól és a sikeres záráshoz szükséges kormányzati lépésekről is részletesen szó lesz a Portfolio Uniós források 2015 című konferenciáján, amely március 12-én kerül megrendezésre. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés