Előfizetői tartalom

Itt a lista: rajtuk múlik, hogy veszít-e milliárdokat Magyarország

Portfolio
Egy nappal a korábban beígért dátum előtt, már tegnap este megjelent a kormány hivatalos pályázati oldalán az a lista, amelyen a 2007-2013-as uniós fejlesztési ciklus sikeres zárása szempontjából késedelmesnek minősített állami projektek találhatók. A nehezen kereshető listán 874 projektet látunk abc-sorrendben, amely azt a célt is szolgálja, hogy a nyilvánosság erején keresztül is felhívja a figyelmet a problémára és a nagy kihívásra: minden eurócentet le akar hívni a kormány a 2007-2013-as uniós keretből. A listán szereplő késedelmes projektek azonban veszélyeztetik ezt a célt. Az összeállítást havonta tervezi frissíteni a tárca, ezzel is nyomást gyakorolva az érintettekre.

Uniós Források 2015 A 2007-2013-as uniós ciklus fejlesztési tapasztalatairól és a sikeres záráshoz szükséges kormányzati lépésekről is részletesen szó lesz a Portfolio Uniós források 2015 című konferenciáján, amely március 12-én kerül megrendezésre. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái