Előfizetői tartalom

Átgyúrja a kormány a közép-magyarországi fejlesztési programot!

Portfolio
A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent egyik kormányhatározat szerint módosítani kell a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programot, pontosabban annak 9. prioritását és az ezzel összefüggő változtatást be kell nyújtani jóváhagyásra az Európai Bizottságnak is. A rövid kormányhatározat nem részletezi azt, hogy a VEKOP 83,5 millió eurós uniós támogatású 9. prioritását miért kell módosítani, de feltehetően a döntés szorosan összefügg egy másik Operatív Programbeli fejleményekkel.

A kormány 1700/2015. (IX. 28.) határozata szerint módosítani kell a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programot, pontosabban annak 9. prioritását és az ezzel összefüggő horizontális vállalásokat is. A határozat ezen túl felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy gondoskodjon a VEKOP fenti pont szerinti módosításának az Európai Bizottsághoz történő hivatalos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés