Előfizetői tartalom

Lázár: ne adjunk ingyenpénzt az embereknek

Portfolio
"Ingyen pénz magántulajdonba, magánszemélyeknek, azért, hogy költséget takarítsanak meg, sokak meggyőződésével, nézetével, és politikai, mármint szakpolitikai elképzeléseivel ellentétes". "Ingyen ne adjunk semmit se, mert az nyilvánvaló, hogy nem jó irányba vinné a társadalmat." - többek között ezzel indokolta a mai Kormányinfó nevű sajtótájékoztatón Lázár János azt, hogy végülis miért nem lesznek vissza nem térítendő források a lakossági energiahatékonysági pályázatokra.

Amint arra rámutattunk, Lázár azzal is indokolta, hogy nem lesznek ilyen források, hogy ez következik az Európai Bizottság által elfogadott Partnerségi Megállapodásból. Közben azonban ma délutáni cikkünkben bemutattuk, hogy ezzel ellentétesen a Partnerségi Megállapodásban is benne volt ez a konstrukció.Kapcsolódó cikkünk2015.10.29Más van az anyagban, mint amire Lázár utaltAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés