Előfizetői tartalom

Pálinkás: Ennyi pénz a rendszerben még soha nem volt

Portfolio
2014 és 2020 közötti időszakban 1200 milliárd forint áll rendelkezésre kutatás-fejlesztés-innováció célokra - jelentette ki előadásában Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke a Portfolio csütörtöki konferenciáján. A professzor szerint ezért forráskoordinációra van szükség, ebben a tekintetben a hivatal a szakmai felelős.

1200 milliárd forintHatékony K+F+I finanszírozás forrásbőség idején címmel tartotta meg előadását Pálinkás József a Portfolio Uniós Források 2016 című konferenciáján. Előadásának legelején leszögezte: a versenyképes innovációs feltételrendszer a kiváló kutatókra, a versenyképes infrastruktúrára és a kiszámítható és átlátható pályázati rendszerre (szakmai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés