Előfizetői tartalom

Hatalmas EU-pályázattal segít a kormány a magyar tejágazaton

Portfolio
Megjelent a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás, mely közel 37 milliárd forintos keretösszeggel támogatja az állattartás fejlesztését. A pályázat célja, hogy a gazdálkodók teljesíteni tudják az állatok javát szolgáló szigorú higiéniai és takarmányozási előírásokat. A támogatás Magyarország egész területén megvalósulhat azzal a feltétellel, hogy a támogatott állatokat Magyarország területén kell tartani. A támogatás Állat Egység alapon kerül kifizetésre.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent szerdán az "A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás" című VP3-14.1.1.-16 kódszámú felhívás.Lássuk a pályázat részleteit!A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 36,53 milliárd Ft. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 650 db. A támogatási kérelmek benyújtására 2016. május...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés