Előfizetői tartalom

Állattartók, figyelem! Ezek a fontosabb változások az uniós pályázatoknál

Portfolio
A gazdálkodók érdekeit figyelembe véve módosította a Miniszterelnökség az állattartó telepek korszerűsítését támogató öt felhívást - derül ki a kormány hivatalos oldalán megjelent tegnapi közleményből. A korábban közölt határidő módosítás mellett többek között változtak a termelői csoportokra és a termelői szervezetekre vonatkozó jogosultsági feltételek, illetve bizonyos esetekben módosultak a maximálisan igényelhető támogatások összegei.

A múlt héten közzétett határidő módosítások mellett a Miniszterelnökség további módosításokat hajtott végre mind az 5 állattartó telepek korszerűsítését támogató pályázat esetében, figyelembe véve a gazdálkodók érdekeit.VáltozásokAz összesen 70 milliárdos keretösszeggel meghirdetett öt felhívás esetében a Miniszterelnökség lehetőséget biztosít az állattartók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés