Előfizetői tartalom

Átírja az önkormányzatoknak szóló EU-s programot a kormány

Portfolio
Három uniós Operatív Program kapcsán is módosításokról határozott a legfrissebb Magyar Közlöny szerint a kormány, amelyek közül kettő az idei évre vonatkozó pályázati meghirdetési menetrendet érinti, a harmadik viszont magát az Operatív Programot. Utóbbi kiemelt jelentőségű, hiszen a magyarországi önkormányzatok sokaságát érintheti és az Európai Bizottságnak is jóvá kell hagynia a változtatást.

Az nem ritka, hogy az egyes uniós fejlesztési területek (Operatív Programok) idei évi pályázati menetrendjét (Éves Fejlesztési Keretét) átírja, aktualizálja a kormány egy-egy kormányhatározatban. Az viszont már ritka, hogy másfél évvel a program indítása után magának az Operatív Programnak a tartalmához nyúl hozzá a kormány. Eddig tudomásunk szerint csak a Környezetvédelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés