FONTOS Egyre drágábban egyre kevesebbet esznek az emberek
 
Előfizetői tartalom

Telephelyfejlesztést tervezel Pest megyében? - Már él a lehetőség

Portfolio
Már egy hete pályázható a Pest megyei cégeknek és az önkormányzatoknak kiírt két pályázati felhívás, melyek keretösszege közel 5 milliárd forintot tesz ki. A cégek telephelyfejlesztésre, míg az önkormányzatok belterületi utak kiépítésére, felújítására vehetnek igénybe vissza nem térítendő költségvetési támogatást. Mind a két pályázat esetében Pest megye területén megvalósuló projektek támogatható.

A kormány döntése alapján a Pest megyei önkormányzatok és a Pest megye területén lévő vállalkozások fejlesztései a 2016-2021 közötti időszakban, a hazai központi költségvetés terhére, összesen 80 milliárd forint pénzügyi támogatásban részesülnek. Ebből a 80 milliárdos keretösszegből érhető el jelenleg két pályázati felhívás közel 5 milliárdos keretösszeggel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés