Előfizetői tartalom

Példátlanul nagy közbeszerzést írtak ki Magyarországon

Portfolio
Még a tavaly kiírt, 420 milliárdos tömbösített vízügyi keretközbeszerzésnél is nagyobb, nettó 500 milliárd forintos nyílt eljárást írt ki február végén a nemzeti fejlesztési tárca egyik háttérintézménye épületenergetikai és egyéb beruházási munkákra - írja a napi.hu. A közbeszerzésre március végéig lehet jelentkezni és a három majdani nyertes cég pozícióit lényegében bebetonoznák a következő 4 évre, igaz a később pontosan megjelölt munkákra majd újra és újra versenyezniük kell. Ellenzéki képviselők máris bejelentést tettek az EU Csalás Elleni Hivatalánál, mert visszaélésre gyanakodnak.

Uniós Források 2017 Az uniós fejlesztésekről, a pályázati dömpingről és a közbeszerzési változásokról is szó lesz a Portfolio március 23-i Uniós Források 2017 című konferenciáján, amelyen többek között előadást tart a Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős új helyettes államtitkára, Dr. Csányi István is. További részletek: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés