Előfizetői tartalom

Mára az összes településfejlesztési pályázat megjelent

Portfolio
Ma az utolsó két településfejlesztési pályázat is megjelent összesen 20 milliárdos keretösszeggel, melyre megyék és megyei jogú városok pályázhatnak. A kormány által kitűzött március 31-i határidő előtt sikeresen meghirdették a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) teljes hét évre vonatkozó keretösszegét, így összesen 69 pályázat 1262 milliárdos kerettel áll a megyék, megyei jogú városok és önkormányzatok rendelkezésére.

Uniós Források 2017 Az EU-s pályázati dömpingről és annak okairól, a kihívásokról részletesen szó lesz a Portfolio március 23-án sorra kerülő Uniós Források 2017 konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés A TOP számokbanA TOP elsősorban az önkormányzatok fejlesztéseihez biztosít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés