FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Térképen a visszaélések - Nőtt a korrupció Magyarországon

Portfolio
A magyar vállalatvezetők több mint háromnegyede úgy látja, hogy visszaélések és a korrupció mindennapos az üzleti szférában - derült ki az EY Magyarország Visszaélési felméréséből. A kutatásból az is kiderült, hogy a magyar cégvezetők 57 százaléka hisz a személyes felelősségre vonás elrettentő erejében, illetve hogy két tényező befolyásolja a legjobban a visszaélések jelentésében a vezetőket: a belső munkahelyi nyomás és a személyes biztonságuk.

Az EY EMEIA (Europe, Middle East, India and Africa) felmérés során összesen 4100 interjút készítettek az Ázsiát, Európát, Közel-Keletet is magába foglaló EMEIA régió 41 országában, köztünk hazánkban is. A kutatás során vállalati vezetőket, döntéshozókat kérdeztek meg 2016 novembere és 2017 januárja között.A korrupció megítéléseA felmérésből kiderül, hogy továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés