Előfizetői tartalom

Győrnek több mint 60 milliárdot ígért Orbán

Portfolio
Újabb, több mint 60 milliárd forintos keretmegállapodást írt ma alá Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Orbán Viktor, miniszterelnök a Modern Városok Program keretében. Ez volt a huszonkettedik ilyen megállapodás, amely során útfejlesztés, kerékpárút és hídépítés, új mentőállomás, sporthotel, városi szabadidőpark, egyetem fejlesztéseiben állapodtak meg.

Összesen 23 megyei jogú várossal köt megállapodást a kormány a Modern Városok Program keretében, ebből a mai győri találkozó a huszonkettedik volt. Már csak egy város van hátra: Hódmezővásárhely. A várossal kötendő megállapodást várhatóan májusban írja alá Orbán Viktor. A kormányfő a mai győri megállapodást több mint egytucatnyi pontban foglalta össze: a fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés