Előfizetői tartalom

Már 30 milliárd forintnyi EU-forrás sorsa eldőlt Szabolcsban

MTI
Az elmúlt napokban záporoznak a különböző megyei közgyűlések felől azok a hírek, hogy az egyes térségeknek szánt településfejlesztési EU-pénzek mekkora részéről született már döntés a 2014-2020-as ciklusban. A tegnapi Bács-Kiskun megyei fejlemény után ma Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből érkezett hír, miszerint a térségnek járó 89,2 milliárd forintos Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) forrás harmadát már lekötötték, amelyből több mint több mint 180 projekt valósulhat meg - jelentették be a megyei közgyűlés vezetői csütörtökön Nyíregyházán.

Így áll a második legnagyobb TOP-keret elosztásaSeszták Oszkár (Fidesz-KDNP), a közgyűlés elnöke elmondta, a benyújtott támogatási kérelmek első körében 30 milliárd forintot osztanak szét a nyertes pályázók, projektötletek között. A 2020-ig rendelkezésre álló európai uniós pályázati forrásokból a megyék közül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe jut a második legmagasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés