Előfizetői tartalom

Újabb nyertesek örülhetnek a várva-várt prototípus pályázaton

MTI
|
Portfolio
Április végén már 43 nyertes örülhetett a közel 3 milliárdos megítélt támogatásnak. Most újabb 105 cég kapott örömhírt, így már összesen 148 mikro-, kis- és középvállalkozás csaknem 10 milliárd forint uniós támogatást nyert el a prototípus pályázaton - jelentette be Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára.

Április végén már 43 nyertes örülhetett a közel 3 milliárdos megítélt támogatási összegnek a prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés pályázaton, melyről korábbi cikkünkben számoltunk be. A mai bejelentés szerint a GINOP-2.1.7-15 felhíváson már összesen 148 nyertes örülhet a csaknem 10 milliárdos uniós támogatásnak. A hivatalos pályázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés