Előfizetői tartalom

60 milliárddal támogatja a kormány a természetvédelmet

MTI
|
Portfolio
A kormány több mint 60 milliárd forintot fordít közvetlen természetvédelmi célú fejlesztésekre a 2014-2020-as uniós pénzügyi időszakban - közölte Rácz András, a Földművelésügyi Minisztérium (NGM) környezetügyért felelős helyettes államtitkára, a Duna Transznacionális Együttműködési Program keretében megvalósuló EU-s Interreg "coop MDD" projekt nyitórendezvényén.

A mintegy 2,15 millió euró összköltségű projekten öt ország - Ausztria, Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Magyarország - szakemberei dolgoznak. Emlékeztetett rá, hogy a Mura folyó térségében egy hónappal ezelőtt 470 millió forint nagyságrendű projekt kezdődött el, melynek célja többek közt az eredeti élőhely, az őshonos állattartás, legeltetés visszaállítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés