Előfizetői tartalom

21 milliárd forintnyi EU-pénz úszhat el a nagy informatikai fejlesztés miatt

Portfolio
A korábban beharangozott 18 milliárd forinton túl további 3 milliárd forint úszhat el az uniós pályázatok és pénzek útját követő informatikai rendszer, az EMIR fejlesztésére kifizetett támogatásból - tudta meg brüsszeli forrásból a Zoom.hu. Az illetékes helyettes államtitkár szerint nincs még veszve semmi, a magyar kormány nem tekinti lezártnak az ügyet.

Régi ügy, de most jönnek a pénzügyi következményekMég májusban jött arról a kormányzati jelzés, hogy az EMIR körüli korábbi súlyos és védhetetlennek tűnő szabálytalanságok miatt feladta a küzdelmet a kormány és el fogja fogadni a Brüsszel által kiróni tervezett 100%-os pénzügyi korrekciót. Aztán június közepén kormányhatározat is kijött, hogy a bizottsági revizorok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés