FONTOS A Nyugat elment a szankciókkal a falig, most Oroszország köre jön
 
Előfizetői tartalom

Napelem, szigetelés, ablakcsere - átírták az ingyenhitel szabályait

Vízi Ildikó
Szeptember 1-től a korábbinál is kedvezőbbek lesznek a lakossági energiahatékonysági beruházások finanszírozására meghirdetett, nulla százalékos kamatozású hitelprogram igénylési feltételei - derült ki az Magyar Fejlesztési Bank Zrt. sajtóközleményéből. Könnyítés a természetes személyeknél, hogy a 2 millió forintot elérő, vagy meghaladó kölcsön felvétele esetén az elvárt fedezettség mértékét csökkentették, illetve a korszerűsítés tárgyát képező ingatlan rendeltetésszerű használatát már nem kell fűtési célú energiaszámlákkal igazolni. Szintén kedvező módosítás, hogy a lakástakarék-pénztári megtakarításokat a kölcsön elő- vagy végtörlesztésére is felhasználhatják az ügyfelek. A további módosításokat, kiegészítéseket és pontosításokat alábbi cikkünkben foglaljuk össze.

Néhány szó az érintett pályázatokrólA lakosságnak szóló, energetikai korszerűsítést támogató pályázatok teljes keretösszege 115 milliárd forintot tesz ki, amelyből közel 24 ezer lakóépület korszerűsítése valósulhat meg országszerte. Pest megyében (VEKOP-5.2.1-17) 3 ezer, a többi 21 ezer pedig azon kívüli régiókban, országszerte (GINOP-8.4.1/A-17). A pályázatok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái