Előfizetői tartalom

Megmutatjuk, hogy szerezd meg az uniós ingyenpénzt

Vízi Ildikó
Most, hogy már márciusban kiírták az összes területfejlesztési és a közép-magyarországi régiónak szóló pályázatot és folyamatosan hirdetik meg a nyerteseket, a projektek megvalósítása kerül fókuszba. Nem mindegy, hogy ez hogyan történik, hiszen a pénzügyi megvalósítás nagyban befolyásolja az uniós pénz megszerzését. Ennek kapcsán vizsgáltuk meg a Pénzügyi Elszámolási Útmutatókat és módosításaikat. Az önkormányzatokat és vállalkozásokat érintő legfontosabb módosítás, hogy 1 milliárd forintot meg nem haladó támogatású projekt esetén is lehet időközi kifizetési igénylést benyújtani. Továbbá rögzíti az útmutató, hogy a mérföldkőhöz kapcsolódó szakmai beszámoló és a kifizetési igénylés benyújtása időben elválhat egymástól. A további részleteket, tudnivalókat és módosításokat cikkünkben foglaltuk össze.

Budapest Economic Forum 2017 Az EU-pénzeink felhasználási tapasztalatairól és a 2020 utáni kilátásokról is részletesen szó lesz a Portfolio október 5-i Budapest Economic Forum konferenciáján, amelynek nyitóelőadója Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés