Előfizetői tartalom

Itt kérheted az uniós hiteleket, támogatásokat: dübörög a kedvezményes finanszírozás

Már az egész ország területén, összesen 642 MFB Pontban juthatnak kedvező feltételek mellett hosszú távú - főként versenyképességük javítását célzó - pénzügyi forráshoz a magyar kkv-k. Az MFB hálózatos modellje Európában egyedi megoldás, amely egyesíti a különböző közvetítői rendszerek előnyeit és gyorsabbá, olcsóbbá, hatékonyabbá teszi az uniós visszatérítendő támogatások szétosztását. De lássuk, hogyan is működik pontosan a 2016 tavaszán indított rendszer, miért volt rá szükség, és mennyire sikeres.

2014 és 2020 között minden eddiginél több, 12 ezer milliárd forintot meghaladó uniós forrás áll Magyarország rendelkezésére, aminek a 60 százalékát gazdaságfejlesztésre szánja a kormány. Egy Európában egyedülálló intézményrendszer gondoskodik az uniós hitelek és támogatással kombinált hitelek közvetítéséről a vállalkozások és a lakossági ügyfelek számára....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés