Előfizetői tartalom

400 kutató nyert el 12 milliárd forintot felfedező kutatásokra

Portfolio
Kihirdették ma a különböző felfedező kutatások támogatására szolgáló, februárban lezárult pályázatok eredményeit, így összesen 400 kutató nyert el mintegy 12 milliárd forintot a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból - jelentette be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. A források egyharmadát fiatal kutatók nyerték el, akik kutatói életpályájukat és önálló kutatásaikat Magyarországon kezdik meg.

37 milliárdos csomag kihirdetése akadt megAmint megírtuk, Pálinkás József eddigi NKFIH-elnök június végi menesztése előtt kiadott még két közleményt (ezt és ezt) a Hivatal, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy az elnökváltás és az új miniszteri utasítás miatt nem hirdetheti ki a felfedező kutatási pályázatok 10,9 milliárd forintnyi csomagjának eredményeit, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés